Access Bars: vakantie voor je drukke hoofd

Je had het jezelf nog zo beloofd: minder stressen, kallem-an doen, de boel de boel laten. Maar je hoofd dendert maar door – en jij dus ook.

Ik help je een pas op de plaats te maken, met Access Bars: de energetische behandeling die direct ontspant.

Ik zet vast thee!


Access Bars? Wat is dat precies?

Access Bars is een diep ontspannende drukpuntenmassage. Met m’n vingertoppen raak ik 32 punten (bars) op je hoofd zachtjes aan. 

De punten linken aan verschillende thema’s in je leven, zoals creativiteit en werk, plezier en verdriet, geld en welzijn. 

De energetische aanraking ruimt blokkades en belemmerende emoties op.

Waarom is Access Bars zo heilzaam?

Veel mensen wíllen graag ontspannen, maar het lukt ze niet. Misschien herken je het wel: je gedachten razen maar door, je agenda loopt over, je kunt steeds minder hebben van je geliefde, je kinderen, je collega’s.  

Je voelt je gestrest, opgedraaid en ingeklemd. 

Met een Access Bars-behandeling gaat die vastzittende energie weer stromen. Je krijgt meer rust en ruimte in je hoofd. En dat zorgt voor een directe en intense ontspanning.

Hoe gaat een behandeling precies?

Tijdens een behandeling lig je aangekleed op de behandeltafel. Alleen je schoenen hoeven uit. Ik dek je toe met een deken, zodat je fijn op temperatuur blijft. 

Heel rustig pak ik je hoofd vast. Je voelt het zachte contact van mijn vingertoppen. Stap voor stap raak ik de 32 drukpunten op je hoofd aan. Praten mag, maar je kunt ook niks zeggen. Dan doorvoel je de sessie echt goed. 

De behandeling duurt ruim een uur. We sluiten af met een kop kruidenthee, zodat je rustig bij kunt komen.

Wat is het effect van een behandeling?

Op zijn eenvoudigst gezegd: een helder hoofd en een licht lijf. 

Je lichaam laat los wat het niet meer nodig heeft. Knagende emoties, zwaarte, pijntjes: ze maken plaats voor een weldadig gevoel van je kruin tot en met je kleine teen.

Het is zelfs mogelijk dat je vervelende gedachten en overtuigingen makkelijker loslaat. Vaak merk je dat in de eerste weken na de behandeling.

Je snapt: bewegen en mindfulness vormen een ideaal stel.

En de bijwerkingen? Is het veilig?

Access Bars is 100% veilig. En je kunt het ook prima combineren met  een traject bij de fysio of de osteopaat, bijvoorbeeld.

Soms ben je heel moe na een Bars-behandeling. Of je tranen zitten wat losser dan anders. Dat is een natuurlijke reactie op het veranderproces. Na een goeie nacht slaap ben je dat weer kwijt.  

Goed om te weten: Access Bars is geen tovermiddel. Het is ook geen vervanging van je huisarts, fysio of specialist. Soms ben je ergens anders beter geholpen, bijvoorbeeld omdat je klachten hardnekkig of langdurig zijn. Als Access Bars niet de juiste methodiek voor je is, zeg ik dat eerlijk.

Hoe vaak moet ik een sessie ondergaan voor merkbare resultaten? 

De frequentie varieert per persoon. Sommigen cliënten kiezen losse sessies, anderen komen regelmatig voor een blijvend en preventief effect. Je voelt vanzelf wat goed voor jou is en wanneer je weer een behandeling nodig hebt.  

Wat kost het?

Een behandeling van ruim een uur: 59,50 euro

Strippenkaart voor 5 behandelingen: 25 euro korting

Proefsessie: 48,50 euro. 59,50 euro

En als ik er niet in geloof?

Dan snap ik dat heel goed. De werking van Access Bars is immers totaal anders dan een gipsverband bij een gebroken been. 

Maar het mooie is: wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Bars een rustgevend effect heeft op de thalamus. Dat is het hersengebied dat zintuiglijke prikkels verwerkt. Een scan toonde aan dat een overprikkelde thalamus volledig tot rust kwam na een Bars-behandeling.   

Access Bars werkt volgens onafhankelijke, energetische principes.

Die principes werken voor iedereen. 

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat iedereen hetzelfde resultaat bereikt. Of dat je al je problemen in één keer oplost. Ieder mens is verschillend. En je ontspanning is van jou. Dat kun je alleen maar gaan ervaren.

Access Bars Proefsessie

Ben je benieuwd wat Access Bars voor jou doet? Maak dan een afspraak voor een proefsessie, voor €59,50 euro €48,50 euro. 

Een afspraak maken? Vul onderstaand formulier in. Ik app of mail je om een datum in te plannen.  

Heb je eerst nog een vraag? Neem dan contact met me op, ik spreek je graag. 

De behandelingen vinden plaats in mijn praktijk aan de Spinkatstraat 7 in Aalten. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Afspraak maken voor Access Bars

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Scroll naar boven